Ga naar de inhoud
Medische oplossingen u aangeboden vanuit de farmacie voor allerhande
haar – en hoofhuidproblemen .
Unieke producten ontwikkeld door dermatologen , en exclusief verdeeld in speciaal daartoe
opgeleide kapsalons en haarklinieken .
Uiteraard producten zonder sulfaten en parabenen .
Producten zacht voor haar en hoofdhuid .

Immers een gezonde hoofdhuid is de
basis voor mooi haar .  
Mode ,resultaten en onderscheidend vermogen in één !

Cotril ,fashion-en modemerk ,gevestigd in modestad Milaan , specialiseert zich in kleuren ,stylen en verzorgen van uw haren!

Cotril is niet meer weg te denken op de catwalk van Milaan fashionweek , en is allomtegenwoordig in wereld van showbizz , film ,cinema en TV .

Cotril is steeds op zoek naar de laatste trends in mode en haarcosmetica , die zij via hun eigen laboratoria vertalen in unieke oplossingen voor de kapper en de eindconsument.
Deze eigenschappen ,gekoppeld aan dat unieke gevoel voor fashion, maken het voor ons bij kapsalon Bonjé/Hairmaxx de gepaste partner in de uitoefening van ons beroep .
Tevens creeert Cotril tweemaal per jaar een eigen fashioncollectie, waarbij het samenwerkt met de grootste creatieve designers wereldwijd .
Wij volgen met ons team van Bonjé /Hairmaxx deze collecties op de voet in opleidingen en trainingen, die ons de nodige inspiratie geven om u elke dag opnieuw te verrassen !
    In zijn produktportfolio combineert Cotril  zijn talrijke en unieke kleurmogelijkheden met een uitgebreid gamma van haarverzorgingsrituelen .
Daarnaast vervolledigen intensieve haarherstellende produkten , en een breed pallet aan stylingprodukten het aanbod .

Zin om meer te weten te komen over onze mogelijkheden  , neem dan gerust contact met ons op,volledig vrijblijvend uiteraard .


Terug naar de inhoud