Ga naar de inhoud
“Wij als kapsalon zijn trots om u de allerbeste haarextensions aan te bieden van
Veva Brands.

Veva Brands is een bedrijf dat sinds 1995 enkel kappers opleidt om haarvoegingen op dermatologische manier toe te passen.
Veva  Brands heeft vele haarextensions vergeleken en de selectie van de beste  haren laten controleren door een onafhankelijk laboratorium.
De beste haarkwaliteiten hebben zij opgenomen in hun gamma.

Met  deze topmerken HaireXtends en Hair Thoughts kunt u kiezen tussen  verschillende texturen, waardoor u altijd de perfecte match kunt vinden
voor uw haar en gewenste kapsel.

Kies voor de beste hairextensions bij ons kapsalon en voel u zelfverzekerd met de beste plaatsing van prachtig haar.

Kies voor zekerheid in kwaliteit.
We kiezen enkel voor de beste kwaliteit
Wij  kunnen u geruststellen door te vertellen dat Veva Brands veel  verschillende soorten extensions heeft getest en uiteindelijk een  selectie heeft gemaakt van de mooiste en meest betrouwbare haren. Dit is  niet alleen gedaan op basis van visuele inspectie, maar ook door middel  van onafhankelijke laboratoriumtests. Dankzij deze grondige controle  kunnen wij u als kapsalon met zekerheid zeggen dat de haren van Veva  Brands, namelijk HaireXtends en Hair Thoughts, van hoge kwaliteit zijn,  100% bestaan uit menselijke haren en dat u als onze klant een natuurlijk  uitziende en comfortabele haarverlenging kan verwachten.

HAIREXTENDS
Hairextends is een fijnere haarsoort. Meer volume bij vochtig weer is dus een normaal verschijnsel.
Het is daarom aan te raden om Hairextends te verwerken in een fijne, broze, golvende haarstructuur.
Deze haarsoort is erg populair omwille van zijn natuurlijkheid, is licht en luchtig om te dragen
en flexibel met een natuurlijke uitstraling. Het mengt naadloos met het basiskapsel. De haren zijn onderhevig aan vochtigheid.

HAIR THOUGHTS
Hair  Thoughts heeft een gecombineerde haardikte en is in tegenstelling tot  Hairextends veel stabieler, het laat zich gemakkelijk stylen en is  geschikt voor steile kapsels, het creeeren van bobkapsels of voor zij  die
graag de haren iedere dag steil dragen. Hair Thoughts heeft een uiterst hoge duurzaamheid.
Terug naar de inhoud